Controls als motoristes
Controls als motoristes
Riudecols

Els Mossos controlen la potència de les motos a les carreteres del Camp de Tarragona

Control als motoristes a les carreteres del camp de Tarragona. Diverses patrulles de Mossos d'Esquadra han començat a supervisar la potència de les motos a les zones on s'ha detectat que s'ha manipulat més per augmentar-la. L'objectiu, evitar que les motos circulin amb més potència de la permesa segons les seves característiques.

RedaccióActualitzat
La N-420, la porta d'entrada del Priorat, és una de les rutes preferides pels motoristes, ja que està plena de revolts. Però també de controls dels Mossos per prevenir accidents.

En aquests controls, els Mossos d'Esquadra aturen aleatòriament els motoristes que circulen per les carreteres del Camp de Tarragona per revisar-los la documentació i comproven, a través d'una màquina anomenada Motolab, si circulen amb una potència superior a la permesa per les seves característiques —màxim, 34 quilowatts—.

Es tracta del segon control de potència que els Mossos d'Esquadra han fet enguany al Camp de Tarragona i l'objectiu és conscienciar els conductors de la perillositat d'aquestes pràctiques.
Anar al contingut