Aquests usuaris no van pagar a l'AP-7 a Girona. (Foto: ACN)
Negant-se a pagar a l'AP-7 a Girona. (Foto: ACN)
Barcelona

El segon "No vull pagar" als peatges, convocat pel 20 de maig

El 20 de maig, un diumenge, és la data escollida per fer la segona jornada de protesta contra els peatges. La plataforma Prou Peatges ha cridat la ciutadania a demostrar el seu rebuig negant-se a pagar els peatges de les autopistes catalanes i valencianes, a les 12 del migdia i les 6 de la tarda.

RedaccióActualitzat
El segon "No vull pagar" arriba després de la primera mobilització col·lectiva, l'1 de maig, que van secundar com a mínim 2.500 persones, segons les dades que va difondre la concessionària Abertis, en un balanç des de primera hora del matí i fins a les 2 del migdia. No se sap, per tant, quants usuaris van secundar la protesta al llarg de la jornada. En qualsevol cas, la plataforma va considerar un èxit la resposta dels conductors.

Els convocants de la protesta han anunciat la data escollida mitjançant les xarxes socials.

Per la seva part, el govern ha assegurat que tramitarà les multes que rebi d'Abertis per impagament, que pugen a 100 euros, i ha afirmat que negociarà amb el govern espanyol una solució per compensar el greuge comparatiu entre Catalunya i la resta de l'Estat per les autopistes de pagament. 
Anar al contingut