Rajoy assegura que el govern no ha parlat de peatges
Mariano Rajoy ha confirmat que encara no s'ha tractat oficialment l'increment dels peatges.
Madrid

Rajoy assegura que el govern no ha parlat de peatges i anuncia privatitzacions

Mariano Rajoy ha garantit aquest dijous que l'executiu espanyol no ha tractat en cap de les seves reunions un possible increment o implantació de nous peatges. Sí que ha avançat que aprovarà "d'aquí no gaire temps" un pla de privatitzacions. Després d'assistir a la presa de possessió de José Manuel Romay Beccaría com a president del Consell d'Estat, Rajoy ha assegurat: "No hem parlat d'aquest assumpte. Això no va a cap Consell de Ministres. Ho he llegit, però el govern no ha pres cap decisió sobre aquest tema."

RedaccióActualitzat
Rajoy ha fet aquestes declaracions després que la presidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, hagi anunciat la implantació de peatges a les carreteres madrilenyes per poder-ne pagar el manteniment. A més, el secretari d'Estat de Comerç, Jaime García-Legaz, també s'ha mostrat partidari que les autovies les paguin qui les utilitza amb el seu vehicle, de la mateixa manera que passa a França o Alemanya.

En aquest context, Rajoy també ha explicat que l'executiu aprovarà "d'aquí no gaire temps" un pla de privatitzacions d'empreses a Espanya. No obstant, ha puntualitzat que no serà en la reunió del Consell de Ministres d'aquest divendres.


Anar al contingut