Soraya Saénz de Santamaría en el Congrés del PP
Soraya Saénz de Santamaría en el Congrés del PP Català
Barcelona

Soraya Saénz de Santamaría demana a Catalunya que oblidi les diferències per sortir junts de la crisi

Unitat per sortir de la crisi. La vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Saénz de Santamaría, ha fet una crida a Catalunya a oblidar les diferències per aplicar les reformes per millorar l'economia. La dirigent popular ha participat en el 13è congrés del PP Català, on ha reivindicat que la seva formació està al costat dels ciutadans de Catalunya. Assegura que l'executiu espanyol està bolcat amb Catalunya, la seva qualitat de vida i infraestructures. A més, garanteix el suport financer, polític i econòmic, però a canvi demana un clima de cooperació perquè es faci de la sortida de la crisi la prioritat.

RedaccióActualitzat
La líder del PP, Soraya Saénz de Santamaría, ha fet seu el nou lema del PP Català "Compromesos amb Catalunya". En el seu discurs en la clausura del 13è congrés de la formació, la vicepresident del govern espanyol ha reivindicat el paper de l'executiu respecte al país.

Diu Sáenz de Santamaría que el govern de Mariano Rajoy està "bolcat amb Catalunya, amb la seva qualitat de vida, amb les reformes necessàries, amb les seves infraestructures, les seves PIMES, amb la creació de llocs de treball; i té el nostre suport financer, polític i econòmic".

Tot i aquesta reivindicació, la vicepresidenta espanyola ha fet una estirada d'orelles sense citar noms i ha demanat cooperació institucional per sortir de la crisi. Assegura que ara cal aparcar les "diferències" polítiques per treure "units" Espanya i Catalunya de la situació econòmica, a partir de les reformes que aplica Madrid.

Sáenz de Santamaría s'ha mostrat segura que el PP català és un partit que pot arribar al govern de la Generalitat.
Anar al contingut