Madrid

El FROB injectarà entre 7.000 i 10.000 milions d'euros a Bankia i en canviarà la gestió

L'executiu de Mariano Rajoy i el Banc d'Espanya ultimen un pla per sanejar Bankia, segons han informat fonts del Ministeri d'Economia a Europa Press. El pla inclou modificacions en l'organigrama gestor, però també la injecció de fons públics d'entre 7.000 i 10.000 milions d'euros a través del Fons de Reestructuració Ordenada Bancària (FROB), organisme dependent del Banc d'Espanya.

RedaccióActualitzat
Fonts del Ministeri d'Economia han indicat que Bankia es beneficiarà de les ajudes públiques en forma de bons contingents convertibles, previst en la tercera edició del FROB.

El pla de sanejament s'aprovarà "de manera imminent" i previsiblement serà la mateixa entitat, presidida per Rodrigo Rato, la que donarà a conèixer-ne els detalls.

Tot plegat després que el president del govern, Mariano Rajoy, es va mostrar partidari d'injectar diners públics en algunes entitats financeres per sanejar-les "només si calgués i en última instància". Rajoy també ha anunciat que divendres que ve el govern aprovarà decisions "importants" per al sector financer.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut