Presentació dels actes d'aniversari de Catalunya Música
Presentació dels actes d'aniversari de Catalunya Música
Barcelona

Catalunya Música, "Solidaris" i "No me les puc treure del cap", entre els premiats de Ràdio Associació de Catalunya

La dotzena edició dels premis Ràdio Associació de Catalunya distingeix dues propostes de Catalunya Ràdio -l'emissora Catalunya Música pels seus 25 anys i el programa "Solidaris", que presenta Rita Marzoa- i un programa de TV3, "No me les puc treure del cap", com a millor proposta audiovisual.

RedaccióActualitzat
Un senyal d'identitat i de normalitat del país, un referent en la difusió de la música. Això és per Ràdio Associació els 25 anys de Catalunya Música i per això té el premi al millor programa.

Jordi Margarit, president de Ràdio Associació, ha dit: "Ens encanta poder saludar i poder premiar els 25 anys de Catalunya Música, una emissora que dóna sentit d'identitat, de nació, d'estat si ho voleu, en el món de la comunicació".

En aquesta categoria, menció de qualitat per a un programa que poden escoltar cada dissabte de 3 a 4 a Catalunya Ràdio: el "Solidaris".

"Reflecteix aquella sensibilitat pel que fa als temes que més preocupen a nivell social i per tant és digna de menció la tasca que fa Catalunya Ràdio i la Rita Marzoa en el seu 'Solidaris'".

Amb quatre temporades en antena, diversos premis avalen la qualitat i el servei públic del programa dirigit per Rita Marzoa.

Vador Lladó, de RAC 105, s'ha endut el premi al millor professional i el programa de TV3 "No me les puc treure del cap", el de millor proposta audiovisual.

Dijous es lliuraran els premis a l'Auditori de l'ONCE de Barcelona.
Anar al contingut