Lliga Europa

L'Atlètic de Madrid derrota clarament l'Athletic (3-0) i es corona campió de la Lliga Europa

El colombià Radamel Falcao va liderar el triomf de l'Atlètic de Madrid sobre l'Athletic Club per 3-0 en la final de la Lliga Europa, disputada a Bucarest. "El Tigre" va fer els dos primers gols dels "colchoneros" i el brasiler Diego va sentenciar l'impotent equip de Bielsa.

Actualitzat
Ell sol va guanyar la final de la Lliga Europa. Radamel Falcao, amb dos gols, va destrossar l'Athletic Club i va portar el seu equip fins a la victòria final, tal com va fer la temporada passada, quan amb el Porto va doblegar el Braga.

Golàs de Falcao

Minut 6 de partit, Falcao controla la pilota a l'àrea de l'Athletic, torna boig Amorebieta, veu la possibilitat del xut i marca un autèntic golàs. Missió impossible per a Gorka Iraizoz. Un gol que va descentrar els jugadors de Marcelo Bielsa. Ho va intentar Muniain en el 23, però Courtois va respondre amb una bona intervenció.

El Tigre repeteix

El domini era dels bascos, però l'efectivitat estava del costat dels de Simeone. Errada d'Amorebieta en la sortida de la pilota i la passada d'Arda Turan la transforma en el segon gol de la nit, un altre cop, el colombià Falcao. Màxim golejador del torneig amb 12 dianes, per davant de Klaas-Jan Huntelaar (Schalke 04), que n'ha fet 10.

En la segona part, l'Athletic va sortir amb la intenció de capgirar el resultat. Muniain ho va intentar només de començar. Després va tenir oportunitats per fer-ho en rematades d'Ibai, De Marcos i, en la més clara, de Susaeta.

Diego sentencia

La manca d'encert en la rematada va condemnar els de Bielsa. Perquè, primer, Falcao, en el minut 80, va enviar un xut al pal. I, poc després, una gran jugada del brasiler Diego, cedit pel Wolfsburg a l'equip madrileny, va acabar amb el somni de l'Athletic de passejar-se pel Nervión amb la gavarra. Neptú torna a somriure.