Duran en un moment del discurs amb què ha presentat la seva candidatura. (Foto: ACN)
Duran ha reivindicat el seu dret a la reelecció malgrat els 30 anys que fa que lidera el partit. (Foto: ACN)
Sitges

Duran demana un partit fort per afrontar temps díficils

El candidat a la reelecció a la presidència d'Unió, Josep Antoni Duran Lleida, ha explicat que la seva és una candidatura en positiu, al servei d'una Catalunya que ara necessita -més que mai- partits forts. L'ha qualificat de candidatura integradora, perquè escolta i aglutina les veus independentistes i les que no ho són. Duran i Lleida diu en aquest sentit que l'important per a un poble no és que se li reconeguin els seus drets, sinó la seva capacitat per exercir-los.

RedaccióActualitzat
El president del comitè de govern d'UDC, Josep Antoni Duran i Lleida, ha defensat el valor de l'autoritat i ha reclamat una direcció forta en un discurs farcit de retrets al seu oponent, Josep Maria Vila d'Abadal.

Duran ha reclamat el suport a una direcció tan forta com sigui possible "perquè el que ve i el que està caient no és fàcil d'entomar" i ha reivindicat el seu dret a tornar-se a presentar per liderar el partit tot i que fa gairebé 30 anys que hi és al capdavant.

Duran ha recordat que també hi ha independentistes en la seva candidatura i ha insistit que, més que defensar el dret a l'autodeterminació, primer cal una majoria social que el vulgui exercir.
Anar al contingut