La policia ha impedit el pas als manifestants que es dirigien al Centre Tramuntana
Imatge d'arxiu dels Mossos d'Esquadra.
Barcelona

Un jutge admet a tràmit una querella contra els Mossos per agressions i amenaces en una manifestació

El jutjat d'instrucció número 31 de Barcelona ha admès a tràmit una querella contra un grup de Mossos d'Esquadra acusats d'haver pegat i amenaçat quatre joves a Barcelona durant una manifestació contra les retallades al gener, segons han informat fonts judicials a Catalunya Informació.

RedaccióActualitzat
Els denunciants són quatre joves de Sabadell que van participar en una manifestació contra les retallades el 28 de gener d'enguany a la capital catalana.

El jutjat ha demanat diverses diligències d'investigació i ja ha pres declaració als denunciants. Els joves han explicat que tres furgonetes dels antiavalots els van bloquejar el pas al passeig Lluís Companys a l'altura del carrer Comerç. També han assegurat que van participar en una manifestació pacífica contra les retallades, que ja s'havia acabat i que els agents els van demanar amb violència que s'identifiquessin. Els joves han denunciat coaccions, cops i el fet que els van fer descalçar.

Un cop tingui el resultat de les diligències encarregades, el jutge determinarà si cita a declarar com a imputats els agents, ja que no s'han pogut identificar tots, o si arxiva el cas.
Anar al contingut