Una noia asseguda davant d'un ordinador on hi ha oberta la pàgina d'accés a Facebook
Facebook ha fet el món més petit del que ens pensàvem.
Estats Units

Si Facebook fos un país, seria el tercer més poblat del planeta i ara surt a borsa amb els títols entre 34 i 38 dòlars

Si Facebook fos un país, seria el tercer més poblat del planeta, després de la Xina i l'Índia.

RedaccióActualitzat
Aquesta xarxa social té més de 900 milions d'usuaris, dels quals més de la meitat s'hi connecten cada dia.

Segons uns estudis de medició fets per l'empresa ComScore, un de cada 7 minuts que els internautes estan a internet aprofiten per navegar pel Facebook.

Facebook és la xarxa social més utilitzada a la majoria de països del món. Als Estats Units té més de 169 milions d'usuaris.

Cada dia es pengen més de 300 milions de fotografies i gairebé 488 milions de persones s'hi connecten diàriament des del seu telèfon mòbil.

Per altra banda, Facebook ha revisat a l'alça el preu de la seva sortida a borsa i ara té previst oferir les seves accions en un ventall d'entre 34 i 38 dòlars per títol.

El nou preu representa un increment significatiu davant el ventall d'entre 28 i 35 dòlars per títol que Facebook va anunciar el 3 de maig en la documentació presentada davant la Comissió Nacional del Mercat de Valors dels Estats Units.

Si es confirmen aquestes xifres, l'empresa, que va sorgir fa 8 anys dels passadissos de la Universitat  Harvard, i que previsiblement sortirà a borsa aquest divendres, arribarà a Wall Street valorada entre 92.000 i 103.000 milions de dòlars i es convertirà en el debut en borsa més important d'una empresa nord-americana d'internet des de l'estrena de Google el 2004 amb una valoració de 23.000 milions.

Segons els últims documents presentats a la CNMV dels EUA, la xarxa social traurà a borsa un total de 388 milions d'accions. Si s'acaben confirmant els preus anunciats, aquesta oferta pública de venda d'accions pot arribar a recaptar 14.744 milions de dòlars.

Segons informacions periodístiques dels Estats Units, Facebook fixarà el preu final aquest dijous i les seves accions començaran a intercanviar-se divendres al mercat tecnològic Nasdaq sota el símbol "fb".



Anar al contingut