Àger

Nou bloguers especialitzats en turisme visiten Catalunya, convidats per la Generalitat

Nou dels bloguers més influents en el sector dels viatges i l'oci són a Catalunya per explicar al món la seva experiència com a turistes al nostre país. Són dels Estats Units, el Canadà i el Regne Unit i, durant aquesta setmana, fan un periple per diversos indrets de Catalunya. L'Agència Catalana de Turisme espera que els articles i comentaris que pengin als blogs i xarxes socials -els segueixen més de 260.000 usuaris només a Twitter-, es tradueixin en més visites. Aquest és el segon "blogtrip" que organitza l'agència.

RedaccióActualitzat
Les opinions dels blogaires es poden seguir amb l'etiqueta #catalunyaexperience. Tot el material que generen es recull a la pàgina del "blogtrip" i a la pàgina de la iniciativa a Facebook. A més del quart de milió de seguidors a Twitter, entre tots acumulen gairebé dos milions de pàgines vistes als blogs.

El grup va començar el viatge dissabte a Barcelona, amb un ruta modernista. El cap de setmana va anar al Gran Premi de Fórmula 1 a Montmeló i ara ha passat dos dies a les terres de Lleida i els Pirineus, on s'han llançat en parapent a la serra del Montsec i han gaudit de les estrelles al parc astronòmic.

Encara els falta visitar unes muscleres a Sant Carles de la Ràpita, viure en primera persona l'experiència castellera a Vilafranca del Penedès i acabaran diumenge a Tarragona, on participaran al festival Tarraco Viva.

Una experiència similar també té lloc aquests dies a les comarques gironines. En aquest cas, són set, els bloguers convidats, que en dos dies han fet gairebé 2.000 tuits després de visitar Girona, fer "snorkel" a l'Estartit o llançar-se en paracaigudes des d'Empuriabrava. Les seves impressions a Twitter es poden seguir a #incostabrava o bé a través del web del "blogtrip".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut