El popArb tanca un cartell de 24 grups
Components d'alguns dels grups del popArb 2012. (Foto: ACN)
Arbúcies

Quimi Portet, Mishima, Love of Lesbian i Sidonie, caps de cartell de la 8 edició del popArb

Les entrades per al popArb d'enguany ja s'han exhaurit, tot i que els espectadors encara no sabien el nom de tots els artistes que hi actuaran. El cartell definitiu s'ha presentat aquest dijous a l'antiga fàbrica d'Estrella Damm. Si bé els noms de la majoria de músics s'havia anat difonent a través de les xarxes socials, el festival s'havia reservat l'anunci de vuit artistes que faltaven per tancar el cartell, que finalment inclou 24 bandes. Quimi Portet, Mishima, Love of Lesbian, Sidonie i Manos de Topo són els de més renom, però també hi seran Els Surfing Sirles, Maria Coma, Very Pomelo o Mujeres, entre d'altres.

RedaccióActualitzat
En la seva 8a edició, el festival repeteix la iniciativa estrenada l'any passat d'oferir música a la zona arbrada de Prat Rodó. En aquest cas s'hi farà la segona jornada del festival, dia en què des de la una del migdia començarà a sonar la música amb Dj Delafé i no pararà fins al vespre amb els concerts d'Amics del Bosc, Les Sueques i Mates Mates, enllaçant amb la programació de la nit, primer a Can Torres i després a l'escenari principal de Can Cassó.

Divendres hi actuarà Litoral, en el que serà el primer concert del festival. I dissabte, Maria Coma, presentant el disc "Magnòlia". D'altra banda, per segon any consecutiu els veïns d'Arbúcies han ofert les seves cases per allotjar el públic del popArb en l'anomenat programa "Vine a casa pel popArb", enguany amb un augment considerable de places.

Per una altra banda, la codirectora del certamen, Anna Cerdà, ha informat que la pel·lícula sobre el festival, "Et dec una nit de divendres", que Immuf Productions prepara des de la darrera edició, encara no està enllestida, però ha garantit que el projecte continua el seu curs. Segons ha afirmat, la productora encara ha de gravar alguna escena més al popArb d'enguany. Cerdà també ha informat que el projecte té "suport de TV3".

Anar al contingut