L'accident s'ha produït a la carretera C-31, a la Tallada d'Empordà. (Foto: ACN)
L'accident ha passat a la carretera C-31, a la Tallada d'Empordà. (Foto: ACN)
La Tallada d'Empordà

Dos morts i tres ferits greus en l'accident amb tres vehicles implicats a la Tallada d'Empordà

Un accident amb tres vehicles implicats a la C-31 ha provocat dues víctimes mortals, tres ferits greus i un de lleu. El xoc entre els tres turismes ha causat talls i desviaments per la GI-632, a l'altura de la Tallada de l'Empordà. Tres ambulàncies, diverses dotacions dels Mossos d'Esquadra i també dels Bombers de la Generalitat s'han desplaçat al lloc del sinistre.

ReaccióActualitzat
El passatger davanter d'un turisme i el conductor d'un altre han mort aquest dissabte en un accident múltiple amb tres cotxes implicats a la carretera C-31 a la Tallada d'Empordà, en què a més hi ha hagut tres ferits greus i un de lleu.

Segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT), dos dels ferits greus han estat traslladats a l'Hospital Josep Trueta de Girona i un altre, a l'Hospital de Sant Pau.

El sinistre ha passat cap a les 15.00 hores i ha obligat a tallar els dos sentits de la via des de les 15.30 hores i a desviar el trànsit per la carretera GI-632.

L'accident ha passat, per causes que encara es desconeixen, a l'altura del quilòmetre 361.

Hi han treballat vuit patrulles dels Mossos d'Esquadra, sis dotacions dels Bombers de la Generalitat, tres ambulàncies i dos helicòpters del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).
Anar al contingut