El Port de la Selva

El SonarKids revoluciona l'oci familiar i infantil a la Costa Brava

Centenars de pares amb els seus fills s'han apropat aquest dissabte al passeig marítim de Port de la Selva per gaudir dels ritmes alternatius i electrònics de la 4a edició de SonarKids. Entre capbussada i capbussada al mar, els més menuts han ballat amb el grup de joves "disc-jockeys" Pioneer Dj Kids i amb les cançons de Barbara i els Morenos. Durant el cap de setmana, tindran l'oportunitat d'aprendre "street dance" o de conèixer l'art del "beatbox". Tot i estar destinat als més menuts, el festival també agrada moltíssim als adults. Tots els hotels de la comarca han penjat el cartell de "complet" i els restaurants del municipi ofereixen "menús SonarKids" amb preus especials per a les famílies.

RedaccióActualitzat
El passeig marítim del Port de la Selva presentava aquest dissabte al matí una estampa peculiar. Entre els diversos tendals instal·lats en la via sobresortia una tarima d'on penjava un cartell amb el nom de "SonarKids Music 2012". I és que aquest any, l'organització del festival va decidir sortir de Barcelona i "anar-se'n de vacances" a la Costa Brava. "És un canvi d'ubicació però l'essència del festival és la mateixa" ha assegurat la coordinadora del festival, Astrid Rousse.

Enmig d'un paisatge immillorable, el festival de música electrònica per a nens, pares i mares ha començat fent ballar als centenars d'assistents que s'agrupaven al voltant del passeig des de les dotze del migdia. Els primers en posar ritme al dia han estat el grup de joves disc-jockeys anomenat Pioneer Dj Kids que han deixat bocabadats a tots els assistents amb el seu control del ritme i els discs. Posteriorment, els més menuts han gaudit amb les cançons populars del grup Barbara i els Morenos. I és que el festival de música alternativa ofereix un cartell variat de músics, grups i activitats diverses amb l'objectiu de renovar i revolucionar l'oci infantil i familiar.

Durant el cap de setmana, entre capbussada i capbussada, els assistents podran cantar "reggae", aprendre a ballar "street dance" o conèixer l'art del "beatbox" amb artistes reconeguts com Miqui Puig. A més, també podran participar en tallers variats i gaudir de les actuacions de The Penguins, Markooz o l'artista SuperHugo DJ. Un dels membres del grup Pioneer Dj Kids, en Joan, ha explicat que a tot el grup els feia "molta il·lusió" assistir a un festival que "és com un premi que et permet apropar la música a gent molt jove", ha comentat un altre dels joves disc-jockeys anomenat Jaim.
 
Totes les actuacions del festival són gratuïtes. A més, alguns restaurants de la zona ofereixen "menús SonarKids Music", amb preus especials per a les famílies. Segons l'organització, tots els hotels de la zona es trobaran, durant tot el cap de setmana, al 100 per cent d'ocupació.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut