Madrid

Un directiu de Bankia cobrarà una indemnització de 14 milions d'euros

Un directiu de Bankia té dret a cobrar una indemnització de 14 milions. Es tracta del director financer de Bancaixa, Aurelio Izquierdo, que va ser director general d'aquesta entitat i del Banc de València. Aquests 14 milions d'indemnització formen part dels compromisos adquirits amb el personal de l'alta direcció i així consta a l'informe anual del Banc Financer i d'Estalvis, la matriu de Bankia.

RedaccióActualitzat
Aurelio Izquierdo, mà dreta del fins fa poc president de Bancaixa, José Luis Olivas, podria cobrar 7,63 milions d'euros corresponents a una pòlissa de jubilació, mort i invalidesa i 6,28 milions més si es jubila anticipadament.

Caldrà veure si Bancaixa pot afrontar el pagament, tenint en compte que el banc al qual està integrada, Bankia, ha demanat 19.000 milions d'euros a l'Estat i es convertirà en una fundació quan hi entrin aquests diners públics.

Izquierdo va deixar de ser membre de l'alta direcció de BFA a l'octubre de l'any passat. Des d'aquell moment va ser el principal executiu del Banc de València, fins que el Banc d'Espanya el va intervenir, i posteriorment va ser director financer de Bancaixa.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut