Futbol

Cristiano Ronaldo es nega a firmar un autògraf a una nena de 10 anys per portar una samarreta del Barça

Cristiano Ronaldo es va negar a firmar un autògraf a una nena de deu anys que l'esperava amb una samarreta del Barça al final d'un entrenament de la selecció portuguesa. Així ho ha denunciat el pare de la nena en una carta al director publicada al diari portuguès "Record".

Actualitzat
Cristiano Ronaldo es va negar a firmar un autògraf a una nena de deu anys que l'esperava amb una samarreta del Barça al final d'un entrenament de la selecció portuguesa. Així ho ha denunciat el pare de la nena en una carta al director publicada al diari portuguès "Record"

"M'agradaria mirar Cristiano als ulls i dir-li que ha perdut un fan, per insignificant que això sembli", comença el text. Com relata el pare, la noia, també jugadora de futbol, estava esperant-lo a les instal·lacions on s'entrena i va voler apropar-se a veure els seus ídols de la selecció de Portugal. "La samarreta se l'havia posada per anar a entrenar-se i l'havíem comprat com a record d'un viatge a Barcelona. Si el viatge hagués sigut a Madrid, és evident que la samarreta hauria sigut una altra", explica.

"El meu dolor és veure la decepció en els ulls de la meva filla i tractar d'explicar-li a una nena de deu anys per què un jugador de la selecció a la qual ella volia donar suport li ha girat l'esquena. Expliqueu-m'ho vosaltres perquè jo sóc incapaç d'entendre-ho", acaba.

Anar al contingut