Estat en què ha quedat un dels autobusos
L'accident ha passat al carrer Sant Feliu de Llobregat, al Barri del Pomar de Badalona.
Badalona

Sis ferits lleus en el xoc de dos autobusos a Badalona

L'accident ha passat al carrer Sant Feliu de Llobregat, al Barri del Pomar. Quatre dels ferits han estat traslladats a l'Hospital de Can Ruti i dos més a l'Hospital Municipal de la ciutat.

RedaccióActualitzat
Dos autobusos urbans han xocat a Badalona. L'accident ha passat al carrer Sant Feliu de Llobregat, al Barri del Pomar. La topada ha provocat sis ferits lleus. Quatre han estat traslladats a l'Hospital de Can Ruti i dos més a l'Hospital Municipal de la ciutat.

La Direcció General de Protecció Civil (DGPC) de la Generalitat ha activat la fase d'alerta del Pla de Protecció Civil de Catalunya Procicat a causa del xoc frontal entre dos autobusos de línia urbana de l'empresa Tusgsal. Posteriorment, el Procicat s'ha rebaixat a la prealerta. L'empresa es fa càrrec de retirar els vehicles del lloc del sinistre.

Els Bombers de la Generalitat han confirmat que no hi havia cap persona atrapada i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que ha mobilitzat quatre unitats, ha atès les sis persones ferides lleus per contusions i fuetades cervicals.
Anar al contingut