Imatge d'arxiu d'un concert d'Els Amics de les Arts
Imatge d'arxiu d'un concert d'Els Amics de les Arts (Foto: ACN)
Sant Cugat del Vallès

Els grups capdavanters del pop català actuaran en el primer festival per viure en família els concerts a Sant Cugat

Sant Cugat del Vallès acollirà els propers 6 i 7 d'octubre el primer Festival pensat perquè pares i fills puguin assistir plegats a concerts de grups capdavanters del pop català. Els caps de cartell: Els Amics de les Arts, Els Catarres, Antònia Font i La Pegatina, entre d'altres.

RedaccióActualitzat
Sant Cugat del Vallès acollirà a l'octubre el primer Festival per a nens i nenes pensat perquè pares i fills puguin assistir plegats a concerts de grups capdavanters del pop català. Els caps de cartell, Els Amics de les Arts, Els Catarres, Antònia Font, La Pegatina, The Penguins, Txarango, Teràpia de Shock, Lluís Gavaldà, Gerard Quintana, Landry el Rumbero, l'Orquestra Àrab de Barcelona, Lluís Coloma, Refree, Anna Roig i L'Ombre de Ton Chien, Atomic Boys Blues, Las Migas, Guillamino, Amansalva, Maria Rodès i 4t 1a.

"Vam veure la necessitat de crear un festival on puguis compartir experiències amb el teu fill", ha manifestat el promotor del festival Albert Puig, per qui el certamen, que porta per nom "Petits Camaleons", és "el resultat immediat de com un pare experimenta amb un fill la música i on solen compartir gustos musicals"

La proposta imita els grans festivals de música, però està dissenyada per viure-la en família. Es tractarà de dos dies de concerts de trenta minuts que es faran en tres espais diferents perquè els més petits puguin veure tot l'espectacle.

El festival se celebrarà els dies 6 i 7 d'octubre al teatre auditori de Sant Cugat del Vallès i a l'Escola de Música municipal, on també s'organitzaran activitats paral·leles vinculades amb la música.

Els artistes, a més, adaptaran les seves actuacions i repertori als menors. En aquest sentit, el músic d'Els Catarres Enric Vergés ha dit: "Es tracta d'un repte perquè hi ha temes que no podrem tocar pel contingut de les nostres lletres", és que hi haurà molt públic menor d'edat.
Anar al contingut