Imatge d'arxiu d'una concentració quan es va desallotjar el rectorat de la UDL
Imatge d'arxiu d'una concentració quan es va desallotjar el rectorat de la UDL
Lleida

Els Mossos detenen quatre joves relacionats amb els aldarulls del 22 de maig a Lleida

Tots participaven a la tancada de protesta de la Universitat de Lleida. Una trentena de companys seus s'han concentrat a les portes de la comissaria dels Mossos de Lleida per denunciar el sentit polític de les detencions. Un dels concentrats també ha quedat detingut.

RedaccióActualitzat
Els Mossos d'Esquadra han detingut quatre joves que participaven en la tancada de protesta a la Universitat de Lleida. Les detencions estan relacionades amb els aldarulls a la manifestació d'estudiants del 22 de maig passat a la capital del Segrià.

Els detinguts tenen entre 19 i 26 anys. Segons la policia, haurien llençat diversos papers que hi havia sobre les taules de treball, haurien causat lesions lleus a la gerent, tirant uns papers encesos en un paraigüer i, a la sortida, haurien arrencat un extintor, que van buidar per les escales de l'edifici.

Una trentena de persones s'han concentrat davant de la comissaria dels Mossos de Lleida en solidaritat amb els seus companys i per denunciar que les detencions són "polítiques". Un dels participants a la concentració també ha quedat detingut. Es tracta d'un home de 52 anys, veí de Lleida, que està acusat d'atemptat als agents de l'autoritat i desobediència greu.



Anar al contingut