Barcelona

El Consell de les Arts i la Cultura renova la seva estructura amb cinc nous membres

David Albet, director artístic de BCN 216; el poeta Carles Duarte; la pedagoga Mercè Gisbert; la productora de cinema Isona Passola; l'escriptor Valentí Puig i la gestora cultural Gemma Sendra seran els seus nous integrants del CoNCA, segons ha pogut saber Catalunya Ràdio.

Catalunya RàdioActualitzat
El Consell de les Arts i la Cultura (CoNCA) tindrà nous membres. David Albet, director artístic del grup instrumental contemporani BCN 216; el poeta i lingüista Carles Duarte; la pedagoga Mercè Gisbert; la productora de cinema Isona Passola; l'escriptor Valentí Puig i la gestora cultural Gemma Sendra seran els seus nous integrants, segons ha pogut saber Catalunya Ràdio.

A aquests 5 nous membres s'hi ha d'afegir l'actual presidenta en funcions, la crítica d'art Pilar Parcerisas, únic membre de l'anterior Consell que no va dimitir el mes de novembre passat. Els membres del CoNCA expressaven amb la seva dimissió en bloc el seu desacord amb la reforma de la llei de creació del Consell a través de la qual es retallaven les competències d'aquest organisme, que passava a ser una institució de caràcter consultiu més que no pas executiu.

La nova composició del CoNCA l'aprovarà el Parlament la setmana que ve.
Anar al contingut