Las Vegas

Adelson diu ara que no és segur que Eurovegas s'instal·li a Espanya i ho vincula a l'euro

El magnat nord-americà assegura que "no és un projecte espanyol; és un projecte per a tot Europa" i en vincula la viabilitat al futur de l'euro. Adelson ha llançat el missatge durant la junta anual d'accionistes de Las Vegas Sands Corporation.

RedaccióActualitzat
La crisi a l'eurozona podria posar en perill el projecte d'Eurovegas a l'estat espanyol, o almenys això és el que ha donat a entendre el magnat de Las Vegas Sands Corporation, Sheldon Adelson, durant una junta d'accionistes de la seva companyia celebrada aquest dijous als Estats Units.

El promotor d'Eurovegas diu que encara no hi ha res decidit sobre l'emplaçament, ni tan sols si el complex s'acabarà fent a Espanya. Adelson ha deixat clar que no és un projecte espanyol, sinó adreçat a tot Europa i n'ha vinculat la viabilitat al futur de l'euro.

"Si passés alguna cosa que desestabilitzés l'euro o altres situacions que fessin que (el projecte) no fos viable financerament, tindríem encara molt temps per prendre una decisió positiva o negativa sobre això, en funció del que passés", ha indicat el multimilionari.

Adelson ha descartat aquesta mateixa setmana l'oferta de Marina d'Or per acollir el complex i ha explicat que Barcelona i Madrid estaven igualades en possibilitats.
Anar al contingut