Dues dones fent massatges a la platja.
Dues dones fent massatges a la platja (Foto: ACN)
Barcelona

Es tripliquen les multes per massatges a les platges barcelonines

Ja són 231 les sancions imposades per la prestació de serveis no autoritzats a les platges de Barcelona des del gener fins al maig d'aquest any.

RedaccióActualitzat
Les sancions per la prestació de serveis no autoritzats a les platges de Barcelona s'han triplicat respecte a l'any passat. La Guàrdia Urbana ja ha posat 231 multes per la pràctica d'aquestes accions il·lícites a les platges barcelonines, 142 més que l'any passat.

La majoria són per massatges a cinc euros sense llicència ni formació, però també es castiguen activitats com ara tirar les cartes del tarot o oferir serveis de tatuatge.

El grup policial de platges ha incrementat la pressió sobre aquests serveis no autoritzats i les sancions poden pujar fins a 500 euros de multa. L'objectiu és allunyar-les abans que comencin els mesos de més calor i l'època d'afluència massiva de banyistes.

Els agents tenen identificats un seguit de persones que són molt insitistents. Tot i l'increment de les multes, alguns dels sancionats tornen a les platges gairebé cada dia, ja que asseguren que no tenen cap alternativa per guanyar-se la vida.



Anar al contingut