Barcelona

Sheldon Adelson visitarà Barcelona i Madrid a finals de mes abans de decidir on ubica Eurovegas

El pròxim 25 de juny el magnat nord-americà Sheldon Adelson viatjarà a la capital catalana per reunir-se amb Artur Mas. Un dia més tard ho farà amb Aguirre. Serien les últimes visites abans que es decideixi on s'ubica el projecte. El govern es limita a dir que és optimista respecte a les seves possibilitats.

Redacció /Catalunya RàdioActualitzat
El magnat nord-americà del sector dels casinos, Sheldon Adelson, viatjarà a finals de mes a Barcelona i Madrid en la recta final de les negociacions per escollir l'emplaçament del macrocomplex d'oci conegut com a Eurovegas. El govern és optimista respecte a les seves possibilitats.

En principi està previst que Adelson s'entrevisti el dia 25 amb el president de la Generalitat, Artur Mas, i l'endemà mateix, el 26, amb la presidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, que competeix per acollir aquest macrocomplex.

Rumors cap a Barcelona

Les dates s'han sabut el mateix dia que han revifat els rumors que l'Eurovegas podria instal·lar-se a Barcelona. Preguntada en aquest sentit, Esperanza Aguirre ha dit aquest dimecres que "l'important és que l'Eurovegas vingui a Espanya. Jo sóc la presidenta de la Comunitat de Madrid i si ve a Madrid molt millor. Si no, que vagi a Barcelona. Que no passi com amb Eurodisney, que per discutir si anava a Castelló o a Tarragona va acabar a París".  

El govern d'Artur Mas manté que Catalunya té bones possibilitats per ser finalment la seu d'aquest complex, alhora que fonts pròximes a la negociació admeten que no veuen tan probable que vagi a la capital espanyola.

Per la seva banda, Las Vegas Sands ha assegurat que encara no ha decidit si elegeix Barcelona o Madrid.

En les últimes setmanes hi ha hagut diverses reunions a diferents nivells per avaluar quin podria ser el millor emplaçament per situar aquest complex d'oci.

Les reunions previstes els dies 25 i 26 podrien ser ja les últimes abans que Adelson decideixi on ubica el seu projecte, sense que s'hagi descartat encara que pugui acabar situant-se també fora de l'Estat per la delicada situació financera d'Espanya.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut