Miners llancen pirotècnia contra la policia a Astúries.
Miners llancen pirotècnia contra la policia a Astúries.
Oviedo

Quatre policies i tres periodistes ferits en els enfrontaments amb els miners a Astúries

Durant aquest cap de setmana, un mínim de 250 antidisturbis procedents de Madrid i Galícia reforçaran la presència policial a Astúries, en previsió que continuïn els aldarulls protagonitzats pels miners.

RedaccióActualitzat
Quatre agents de les unitats d'intervenció de la Policia Nacional i tres periodistes han resultat ferits durant els enfrontaments d'aquest divendres entre efectius policials i piquets miners, als voltants del pou de Sotón. Segons ha informat la delegació del govern espanyol, els agents han estat ferits quan han acudit a restablir la circulació per tres carreteres tallades.

Les vies AS-117, AS-17 i M-5, tallades amb barricades per manifestants del sector de la mineria, s'han reobert cap a dos quarts de deu del matí, després de la intervenció de les forces policials. Els efectius de la unitat d'intervenció policial han estat rebuts amb  llançament d'abundant material pirotècnic i objectes contundents.

Durant aquest cap de setmana, antidisturbis procedents de Madrid i Galícia reforçaran la presència policial a Astúries, en previsió que continuïn els aldarulls protagonitzats pels miners. El dispositiu previst ascendeix a un mínim de 250 agents, tot i que podria augmentar. La major part d'aquest desplegament ja fa dies que és a Astúries.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut