Palma

La sobredosi de droga, causa de la mort d'un home Palma mentre era immobilitzat per la policia

L'home va ser detingut en roba interior pels carrers de Palma i va morir després de ser immobilitzat per un policia, que se li va asseure a sobre. Les primeres dades de l'autòpsia han confirmat que l'home va morir a causa d'una sobredosi de droga i no perquè l'aixafés el policia que el retenia.

RedaccióActualitzat
Un home de 37 anys moria dilluns a Palma després de ser immobilitzat per un agent de la Policia Nacional. L'home havia estat detingut en roba interior pels carrers de la ciutat. Segons un primer informe forense, l'home va morir a causa d'una sobredosi i no perquè l'aixafés l'agent, que s'hi va asseure a sobre per poder immobilitzar-lo.

L'home mostrava certa agitació i va oferir resistència als agents. En ser reduït, va començar a tenir convulsions. Els serveis d'emergències mèdiques no van poder fer res per salvar-li la vida i l'home va morir al mateix lloc dels fets. Segons va detallar la policia en un comunicat, els serveis sanitaris van trobar una bosseta que podria contenir cocaïna a l'interior de la boca de l'home.

La parella sentimental de l'home mort va reconèixer que el seu company era addicte a les drogues i que la nit anterior havia consumit estupefaents.

Segons les primeres dades de l'informe forense, l'home va tenir una síndrome de deliri agitat provocada pel fet d'haver consumit una alta quantitat de droga, que li va desencadenar un comportament hiperactiu i violent i posteriorment la mort.
Anar al contingut