Nova York

Els Castellers de Vilafranca actuen per primer cop a Nova York

Els Castellers de Vilafranca del Penedès han actuat per primer cop a Nova York i ho han fet construint un castell a la vintena planta d'un gratacel situat al davant de l'històric Empire State Building.

RedaccióActualitzat
Els Castellers de Vilafranca del Penedès han actuat per primer cop a Nova York, al capdamunt d'un gratacel de Manhattan. Es tracta d'una fita històrica d'una colla castellera a l'estranger perquè mai abans no s'havia construït un castell en un d'aquests alts edifics.

L'actuació dels castellers s'ha fet concretament a la terrassa d'un mirador i restaurant de la cinquena avinguda, situada a la vintena planta, just al davant de l'Empire State Building. Alguns dels castells s'han fet de nit, amb la il·luminació de la ciutat com a rerefons.

Per als Castellers de Vilafranca aquesta actuació ha estat una experiència única i una gran oportunitat per donar a conèixer els castells al gran públic dels Estats Units.

"Ja fa temps que anàvem darrere d'aquest somni. Hem anat a d'altres llocs, a Xile, a l'Índia, a molts llocs d'Europa", ha explicat Josep Cabré, el president de la colla Castellers de Vilafranca, que ha agraït que finalment hagi estat possible gràcies a la complicitat establerta amb els qui van fer possible el documental del món casteller en 3D "Enxaneta", produït per TV3.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut