Penjadors amb les bates penjades en una llar d'infants
Menys de renúncies a places d'escoles bressol municipals
Barcelona

La demanda de places a les escoles concertades cau i hi ha centres que perillen per la crisi

La crisi ha fet baixar la demanda de places a les escoles concertades. Tot i que la matrícula en la majoria de casos es manté estable, hi ha menys llistes d'espera que en altres cursos. Alguns centres, a més, perillen.

RedaccióActualitzat
La crisi ha fet baixar la demanda de places a les escoles concertades. Tot i que la matrícula en la majoria de casos es manté estable, hi ha menys llistes d'espera que en altres cursos.

Segons ha pogut saber Catalunya Informació, fins i tot hi ha centres que perillen. És el cas de l'escola Menéndez Pidal de Barcelona, que en acabar el curs ha comunicat a les famílies que tanca. D'altra banda, Agustí Guillem, secretari tècnic de la Federació Catalana de Centres d'Ensenyament, ha explicat que hi ha tres centres on la matrícula de P-3 ha baixat. Es tracta de centres, diu, que "escolaritzaven grans quantitats immigrants i això s'ha estabilitzat".

Des de la Fundació Escola Cristiana, alerten que per primer cop l'administració ha retallat també les unitats concertades. Ensenyament calcula que aquesta retallada podria afectar unes 50 unitats que fins ara estaven concertades.

Anar al contingut