El Prat de Llobregat

Mig centenar de persones protesten al Prat a l'arribada de directius d'Eurovegas

Manifestants de la plataforma ciutadana Stop Eurovegas s'han concentrat a l'aeroport amb motiu de l'arribada de promotors del projecte Eurovegas.

RedaccióActualitzat
Mig centenar de persones convocades per la plataforma ciutadana Stop Eurovegas s'han concentrat des de primera hora del matí a l'aeroport del Prat en contra de la possible construcció del complex Eurovegas. Els executius d'aquesta iniciativa han arribat a Barcelona pels volts de les deu.

Els representants de la plataforma s'han dividit en dos grups. Un dels grups s'ha concentrat a la Terminal 1 de l'aeroport, on han cantat lemes contra el projecte, han repartit informació entre els passatgers i han desplegat pancartes on es podia llegir "Eurovegas, aquí no" o "Salvem el Delta del Llobregat".

L'altre grup, d'unes 20 persones, s'ha concentrat a les portes de la Terminal Corporativa del Prat. Segons fonts de l'aeroport, els promotors del projecte han arribat allà quan passaven uns quants minuts de les deu. En aquest cas els manifestants han estat identificats pels Mossos d'Esquadra, segons la plataforma.

Anar al contingut