Barcelona

Madrid mobilitza empresaris i banquers per rebre la delegació de Las Vegas Sands

La delegació arriba per visitar les tres possibles ubicacions que els ofereix la Comunitat de Madrid. La presidenta, Esperanza Aguirre, els ha preparat un dinar amb grans empresaris i responsables d'entitats financeres, després que el número 2 d'Adelson va destacar des de Barcelona que el finançament era l'obstacle principal del projecte.

RedaccióActualitzat
Després de passar un dia a Barcelona i escoltar l'oferta catalana, la delegació de Las Vegas Sands Corporation ja és a Madrid, on també es deixaran estimar. Són catorze executius, que han arribat a la capital espanyola a bord d'un avió privat, propietat de la companyia. Una àmplia representació de la Comunitat de Madrid els ha rebut a l'aeroport.

La delegació arriba per visitar les tres possibles ubicacions que els ofereix la Comunitat de Madrid: Alcorcón, Valdecarros i els terrenys comuns que han ofert Paracuellos del Jarama i Torrejón de Ardoz. De fet, els homes d'Adelson han conegut aquest matí dos dels tres terrenys on es podria instal·lar el seu complex i aquesta tarda, a banda de veure la tercera opció, mantindran diversos contactes polítics.

La presidenta, Esperanza Aguirre, els ha preparat un dinar amb grans empresaris i responsables d'entitats financeres, després que el número 2 d'Adelson va destacar des de Barcelona que el finançament era l'obstacle principal del projecte. Hi haurà, entre altres, representants de Ferrovial, Iberia i del Banc Santander.

Els contactes polítics continuaran a la nit amb un sopar amb l'alcaldessa madrilenya, Ana Botella. Las Vegas Sands ja ha confirmat que la tria definitiva entre Barcelona i Madrid no es donarà a conèixer fins al setembre. És per això que l'alcaldessa ha declarat, sobre les possibilitats de Madrid d'aconseguir el projecte, que "hi ha temps" per negociar, però que les converses han de ser "discretes".

També a Madrid, "Eurovegas, no"

Tal com ha passat a Barcelona, els contraris al macrocomplex d'oci han convocat actes de protesta coincidint amb la visita de la delegació de Las Vegas Sands. La plataforma Eurovegas No ha convocat una cassolada a la Puerta del Sol aquest vespre i s'ha proposat "sembrar de missatges de protesta" en una de les possibles ubicacions.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut