Els manifestants han tallat el carrer Còrsega de Barcelona
Els manifestants han tallat el carrer Còrsega de Barcelona
Barcelona

Més de 300 persones protesten davant la seu de CiU contra el projecte d'Eurovegas

Unes 300 persones, amb cassoles i xiulets, han tallat el trànsit del carrer Còrsega de Barcelona, davant la seu de CiU. S'oposen que Eurovegas s'instal·li a Catalunya i acusen el govern de vendre's a Sheldon Adelson.

RedaccióActualitzat
Les protestes contra el complex d'Eurovegas han arribat a les portes de la seu de Convergència i Unió. Unes 300 personas han tallat el trànsit del carrer Còrsega de Barcelona aquest dilluns en protesta contra la visita d'una delegació de l'empresa Las Vegas Sands per conèixer de primera ma el terreny que ofereix la Generalitat per acollir el macrocomplex d'oci i joc.

Amb xiulets i casoles, els membres de la plataforma "Aturem Eurovegas" han desplegat pancartes on es podien llegir lemes com "Eurovegas Go Home", "CiU s'ha venut" o "Som aturats, no estúpids". Diverses furgonetes dels mossos d'esquadra vigilaven la concentració.

En declaracions als mitjans, Raül Bastida, membre de la plataforma contrària a Eurovegas, ha denunciat que la instal·lació portaria a Catalunya un model basat en l'especulació financera i urbanística, model que "ha portat a la crisi actual". També ha defensat la preservació del parc agrari del delta del Llobregat, on treballen 1.500 famílies i on podrien treballar fins a 9.000 persones si s'apostés per l'agricultura ecològica.
Anar al contingut