Barcelona

Ferran Adrià s'ofereix a muntar un centre de recerca culinària a Eurovegas si es fa a Barcelona

Barcelona suma un al·licient més en la cursa amb Madrid per acollir el macrocomplex. El millor cuiner del món va oferir un plat inesperat a la delegació de Las Vegas Sands en el sopar amb què empresaris catalans van cloure la visita.

TV3Actualitzat
Barcelona suma un al·licient més en la cursa amb Madrid per acollir el macrocomplex d'oci Eurovegas. Segons ha pogut saber TV3, el xef Ferran Adrià ha ofert a la delegació Las Vegas Sands muntar-hi un centre de recerca culinària si es fa a Barcelona.

Ha estat aquest dilluns durant un sopar que empresaris catalans van oferir a la delegació del magnat Sheldon Adelson per culminar la visita a Barcelona. Tres xefs de renom van ser els encarregats de cuinar el sopar, i un d'ells, Ferran Adrià, considerat el millor del món, va oferir aquest plat inesperat, un plat que afegeix més pressió a la candidatura madrilenya, que rep aquest dimarts els executius d'Adelson amb un guió semblant el de Barcelona. 

Carles Vilarrubí, vicepresident de la banca d'inversió Rothschild i encarregat d'organitzar aquest sopar, que tenia com a objectiu donar a conèixer el tarannà de l'empresariat català als promotors d'Eurovegas, ha explicat  als micròfons de TV3 la que ha qualificat de l'"anècdota" del sopar.

Segons Vilarrubí, de manera improvisada i a mig sopar, Adrià va voler conèixer "el que mana aquí" i li va traslladar el suport total del sector gastronòmic català. A més, es va comprometre personalment a fer el centre de recerca.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut