Pep Guardiola en una imatge d'arxiu. (Foto: Reuters)
Pep Guardiola en una imatge d'arxiu. (Foto: Reuters)
Lleida

Guardiola dóna suport a la Marxa per la Independència, segons l'Assemblea Nacional Catalana

Segons afirma l'Assemblea Nacional Catalana, organitzadora de l'acte, l'exentrenador del Barça és una de les personalitats que dóna suport a l'acte, que es farà dissabte a Lleida. Tot i això, Guardiola no hi assistirà perquè és a l'estranger.

RedaccióActualitzat
L'Assemblea Nacional Catalana afirma que ha rebut el suport de l'exentrenador del F. C. Barcelona, Josep Guardiola, a la Marxa per la Independència que se celebrarà dissabte que ve a la Seu Vella de Lleida.  Guardiola no podrà assistir a l'acte, ja que el cap de setmana que ve es trobarà fora del país.

En la Marxa per la Independència, hi intervindran el cantant Lluís Llach, el filòsof Xavier Rubert de Ventós, la periodista Patrícia Gabancho, el professor de l'UPF, Ferran Requejo; el guionista Oriol Grau; l'editor Quim Torra; l'alcalde de Vic, Josep Maria Vila d'Abadal; el diputat d'ERC al Congrés, Joan Tardà i el diputat de Solidaritat al Parlament, Toni Strubell, entre d'altres.

L'Assemblea Nacional afirma que, a més de Guardiola, també hi ha donat el seu suport el filòsof Josep Maria Terricabras; els sociòleg Salvador Cardús, l'escriptora Maria Mercè Roca, els actors Toni Albà i Quim Masferrer; i el professor i activista Arcadi Oliveres.

L'acte començarà a les vuit del vespre de dissabte, amb un recorregut des dels Camps Elisis fins a la seu Vella. Una hora més tard es donarà el tret de sortida a la Marxa per la Independència i hi haurà les actuacions d'Al Tall, Bonobos i la participació de Meritxell Gené.
Anar al contingut