Actualitat blaugrana

El Barça denuncia Salva Ballesta al Comitè de Competició per les declaracions sobre Oleguer

El Barça ha denunciat Salva Ballesta al Comitè de Competició per "incitar a la violència", arran de les declaracions que va fer en què el jugador del Llevant declarava tenir més respecte a "una caca de gos" que a l'opinió d'Oleguer Presas, per l'article que va escriure el de Sabadell al setmanari "La Directa", en què qüestionava l'estat de dret arran del "cas De Juana Chaos". El Llevant sol·licitarà el sobreseïment de la demanda entenent que es tracta d'assumptes personals i extraesportius.

Actualitzat

El Comitè de Competició es reuneix dimarts per deliberar. El motiu de la denúncia són les declaracions que va fer Salva Ballesta a Onda Cero, en referència a l'article que va escriure Oleguer sobre l'estat de dret i la situació de l'etarra De Juana Chaos. Salva va dir, textualment, que tenia més respecte a una "caca de gos" que a l'opinió del jugador blaugrana.

Els serveis jurídics del Barça han enviat un escrit al Comitè de Competició en què es recullen aquestes declaracions de Salva, i es valora que poden incitar a la violència. El club sosté que el to de Salva està totalment fora de lloc i que no respecta les normes de l'esportivitat. Amb la denúncia, el Barça vol que el Comitè de Competició obri, en definitiva, un expedient disciplinari a Salva.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut