Barcelona

Neix a Barcelona un nou espai per veure Gaudí amb "uns altres ulls"

Els músics i productors Josep Maria Mainat i Toni Cruz impulsen Gaudí Experiència, un espai ubicat al peu del Parc Güell per conèixer l'univers de l'arquitecte català a través d'un audiovisual en 4D.

RedaccióActualitzat
Un viatge per l'univers creatiu de l'arquitecte Antoni Gaudí des dels peus del Parc Güell. És el que proposa Gaudí Experiència, un nou espai que s'ha inaugurat aquest dimarts amb la voluntat d'observar el geni modernista "amb uns altres ulls". Els músics i promotors Josep Maria Mainat i Toni Cruz han impulsat el Gaudí Experiència, que gira entorn d'un audiovisual 4D, de prop de deu minuts de durada, dirigit per Pol Mainat i amb una banda sonora de Joan Albert Amargós i Josep Mas.

En una sala amb un aforament per a 70 persones, els espectadors poden presenciar una batalla entre cavallers i un drac des de l'estudi imaginari de Gaudí, acompanyats d'unes ulleres i cordats a un cinturó per no caure de les seves butaques. També hi ha efectes d'aigua i aire. A més, tres murs interactius funcionen com a grans tauletes tàctils que acosten el visitant a la vida i l'obra de Gaudí. "Més que un documental, hem creat un viatge màgic", ha explicat Mainat.

En la creació del nou espai hi ha col·laborat la Càtedra Gaudí de la Universitat Politècnica de Catalunya. El director de la càtedra, Jaume Sanmartí, ha destacat que es tracta d'un projecte "intel·ligent i integrador" que "omple un buit" sobre l'obra de l'arquitecte.
Anar al contingut