Cervera

Cervera acomiada el meteoròleg de TV3 Toni Nadal mort en un accident de muntanya

El funeral en memòria de l'home del temps de TV3 s'ha celebrat a la tarda a la seva ciutat natal, després que al matí, a les instal·lacions de Televisió de Catalunya, els seus companys l'han recordat en un minut de silenci.

RedaccióActualitzat
Aquest dimecres a la tarda s'ha celebrat el funeral en memòria de l'home del temps de TV3 Toni Nadal, que va morir dissabte en un accident de muntanya. La missa s'ha celebrat a l'Església de Santa Maria de Cervera, la seva ciutat natal.

Al matí, s'ha fet un acte en la seva memòria a les instal·lacions de TV3, en què els seus companys n'han recordat la manera de ser senzilla, la rigorositat com a professional i l'estima que sentia pel país i la muntanya.

Toni Nadal tenia 40 anys i era pare de dos fills. Va incorporar-se al Servei de Meteorologia de Televisió de Catalunya l'any 1996, on tres anys abans hi havia fet la beca com a estudiant de Geografia.

Des de bon començament, Toni Nadal va fer gala d'un tarannà senzill i va demostrar una gran passió pel territori, com recorden els meteoròlegs de la casa en aquesta entrevista.

La seva passió per la muntanya, justament, va fer que dissabte patís un accident a la tartera del coll de Contraix, al Parc Nacional d'Aigüestortes, on havia anat a fer una travessa.

La desaparició de Toni Nadal va provocar consternació i prova d'això és l'allau de comentaris de record que els espectadors de TV3 van fer arribar a través d'aquest portal, així com a través de les xarxes socials.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut