Viladecans

Creixen els rumors sobre ofertes per terrenys a la zona on s'instal·laria Eurovegas

Tot i que, fins ara, no hi ha hagut compravendes ni canvis de titularitat, diversos pagesos expliquen que alguns propietaris han rebut propostes de part de corredors de finques que no volen deixar passar l'oportunitat de fer d'intermediaris.

TV3Actualitzat
L'expectativa que el complex Eurovegas es pugui construir al delta del Llobregat ha disparat els rumors sobre ofertes de compra de finques rústiques a la zona. Tot i que, fins ara, no hi ha hagut compravendes ni canvis de titularitat, diversos pagesos expliquen que alguns propietaris han rebut ofertes per part de corredors de finques que no volen deixar passar l'oportunitat de fer d'intermediaris.

Els pagesos no s'expliquen com algú pot tenir interès a comprar uns terrenys abans que es resolgui el projecte, especialment quan el govern català ha manifestat que, si es fes Eurovegas, les terres s'expropiarien per llei i, per tant, a un preu més baix que el de mercat.

Per als propietaris de les finques abandonades, gairebé totes a prop de l'autovia de Castelldefels, l'expropiació seria la manera de vendre uns terrenys en zona agrícola que ara no fan servir.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut