Barcelona

El director de Comunicació de Presidència demana disculpes a un periodista de "La Vanguardia"

El govern català ha donat per tancada la polèmica sobre les amenaces que el periodista de "La Vanguardia" Jordi Barbeta denuncia que va rebre del director de Comunicació de Presidència. El conseller Joaquim Nadal, com a portaveu de l'executiu, ha considerat que les excuses que privadament Antonio Bolaño ha presentat a Barbeta són "suficients". El periodista de "La Vanguardia" va denunciar que el cap de Comunicació de Presidència li va jurar que no pararia "fins a fotre'l" per haver publicat una informació sobre les al·legacions presentades pel govern central al Tribunal Constitucional en relació amb el recurs contra l'Estatut.

Actualitzat

El govern català, segons ha dit Nadal, també ha donat explicacions al Col·legi de Periodistes.

Joaquim Nadal ha ratificat les paraules del president José Montilla en el sentit que "el govern ni pressiona ni pressionarà mai, ni interfereix ni interferirà mai en els mitjans o en els professionals".

El diari "La Vanguardia" publica que Bolaños ha afirmat, en presentar excuses, que la frase va ser fruit d'una "escalfada".

El cap de l'oposició, Artur Mas, no s'ha donat per satisfet i ha qualificat de "covardia" el fet que Montilla no hagi cessat "immediatament" Bolaño.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut