Iñaki Urdangarin, a la sortida dels jutjats de Palma  (Foto: Reuters)
Iñaki Urdangarin, a la sortida dels jutjats de Palma (Foto: Reuters)
Madrid

Telefónica renova el contracte a Urdangarin per 1,5 milions d'euros l'any

Com a delegat de Telefónica als Estats Units, Urdangarin cobra un sou anual d'un milió i mig d'euros, i un milió dos-cents mil euros més per pagar l'habitatge i els viatges. Si l'acomiadessin, rebria una indemnització de quatre milions i mig d'euros.

RedaccióActualitzat
La companyia Telefónica ha renovat el contracte a Iñaki Urdangarin, segons publica el diari "El Mundo". Al duc de Palma i marit de la infanta Cristina se li acabava el contracte com a delegat de Telefónica als Estats Units aquest 31 de juliol, però l'empresa espanyola ja ha anunciat que ha decidit renovar-l'hi, malgrat que Urdangarin ha estat apartat de les activitats de la família reial arran de les seves imputacions per prevaricació, malversació, falsedat, frau i blanqueig de capitals.

Com a delegat de Telefónica als Estats Units, Urdangarin cobra un sou anual d'un milió i mig d'euros, i un milió dos-cents mil euros més per pagar l'habitatge i els viatges. Si l'acomiadessin, rebria una indemnització de quatre milions i mig d'euros. Telefónica també hauria decidit que, si finalment Urdangarin ha de seure al banc dels acusats, podria ser suspès de sou i feina.

Anar al contingut