Camacho en un moment de la seva intervenció al Congrés del PPC de Barcelona.
Camacho ha lloat les reformes de Rajoy i adverteix que en recollirà els rèdits.
Barcelona

Camacho respon a Mas que està "convençuda" que Catalunya no serà intervinguda si fa més ajustos

"Sóc de les que crec que parlant, negociant i posant els dos governs de la seva part complirem la qüestió", ha afirmat en roda de premsa la líder del Partit Popular Català.

RedaccióActualitzat
La líder del Partit Popular Català, Alícia Sánchez-Camacho, ha estat la primera de respondre les declaracions d'Artur Mas, que ha reconegut que Catalunya és una de les comunitats que l'Estat ha avisat que poden ser intervingudes. Camacho ha assegurat que "segueixo igual de convençuda que Catalunya no serà intervinguda", però ha tornat a instar el govern a fer més ajustos per complir l'objectiu del dèficit del 2012.

"Sóc de les que crec que parlant, negociant i posant els dos governs de la seva part complirem la qüestió", ha afirmat en roda de premsa.

La líder popular també ha instat el president Mas, que ha avisat que podria convocar eleccions anticipades si el govern espanyol intervé Catalunya, a abandonar la via de les "línies vermelles" i les amenaces: "Quan un país o una comunitat és intervinguda, ho segueix estant canviï el govern o no canviï", li ha etzibat.

Anar al contingut