Les firmes s'han entregat al Departament d'Ensenyament.
Barcelona

Entreguen 6.000 firmes demanant una educació de qualitat per als alumnes amb necessitats educatives especials

La Plataforma en Defensa de l'Escola Inclusiva ha fet entrega aquest dilluns al Departament d'Ensenyament de més de 6.000 firmes de suport al manifest en què demanen que el curs vinent no es facin passos enrere en el suport als alumnes amb necessitats educatives especials escolaritzats en escoles ordinàries.

RedaccióActualitzat
La Plataforma en Defensa de l'Escola Inclusiva ha fet entrega aquest dilluns al Departament d'Ensenyament de més de 6.000 firmes de suport al manifest en què s'exigeix "el manteniment dels recursos i serveis que, fins ara, s'estaven aplicant per garantir una educació de qualitat als alumnes amb necessitats educatives especials".

Les famílies temen una retallada dels recursos destinats a aquests alumnes. D'aquesta manera, demanen que el curs vinent no es facin passos enrere en el suport als alumnes amb necessitats educatives especials escolaritzats en escoles ordinàries.

Per la seva banda, el Departament d'Ensenyament ha assegurat que aquests alumnes disposaran de les mateixes hores d'atenció i dels mateixos professors que fins ara. A més, afirmen que augmentarà el nombre d'unitats de suport a l'educació especial.

Anar al contingut