Barça

El Barça anuncia un benefici de 48,8 milions la temporada passada, un rècord històric

El Barça va tancar la temporada passada amb un benefici net de 48,8 milions d'euros, fet que suposa un rècord històric per al club. Els ingressos van arribar fins als 494 milions en total, xifra que també suposa una fita històrica. Ho ha explicat el responsable de l'àrea econòmica, Javier Faus. Des del punt de vista negatiu, ell mateix ha explicat que el club té un deute net ara mateix de 335 euros, 30 menys que la temporada anterior.

Actualitzat
El Barça va tancar la temporada passada amb un benefici net de 48,8 milions d'euros, fet que suposa un rècord històric per al club. Els ingressos van arribar fins als 494 milions en total, una xifra també històrica tal com ha explicat el responsable de l'àrea econòmica, Javier Faus. Des del punt de vista del passiu, Faus ha informat que el club té un deute net de 335 euros, 30 menys que la temporada anterior.

La directiva diu que els beneficis no han estat més alts perquè, entre altres despeses, s'ha hagut de pagar 20 milions d'euros pels contractes d'Henrique, Keirrison i Hleb. Malgrat el rècord de beneficis, la junta es planteja apujar el preu dels abonaments d'aquí un any.

A Faus li han preguntat pels 40 milions pressupostats per a fitxatges i la possibilitat de fitxar Javi Martínez, tasat per l'Athletic precisament en aquesta quantitat. Faus ha indicat que "ja ens hem gastat 14 aquesta temporadai per tant només ens en queden 26.Des del punt de vista financer, cada any no es pot superar els 40 milions per temporada". Això sí, ha afegit que "si volem fer-ho es pot fer, però s'hauria de canviar el pla estratègic del club".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut