Rasquera

Detingut el presumpte autor de l'incendi de Rasquera, que va cremar 3.100 hectàrees al maig

Es tracta d'un home de 33 anys, de nacionalitat anglesa i veí de Gandesa. L'imputat el van detenir al juny passat, acusat d'uns robatoris amb força a masies que coincideixen amb el moment en què es va declarar l'incendi.

RedaccióActualitzat
Els Mossos d'Esquadra han detingut el presumpte autor de l'incendi de Rasquera, que va cremar 3.100 hectàrees el mes de maig. Es tracta d'un home de 33 anys, de nacionalitat anglesa i veí de Gandesa.

L'imputat el van detenir al juny passat, acusat de sis delictes de robatoris amb força a masies de Rasquera, Ginestar i Miravet que es van produir just en el moment en què es va declarar l'incendi. Diversos testimonis situaven a prop de les masies afectades una mateixa persona, que coincideix amb la descripció del detingut.

Un cop els investigadors van poder esbrinar la identitat del presumpte autor dels fets, van iniciar-ne la recerca, que va concloure amb la seva detenció a Salou. El detingut, que tenia antecedents per delictes contra el patrimoni, va passar a disposició del jutjat d'instrucció de guàrdia de Gandesa, que va decretar-ne l'ingrés a presó el passat 8 de juny.

Les investigacions, finalment, han portat a determinar que la persona que va fer els robatoris va ser la mateixa que va provocar l'incendi.
Anar al contingut