La Jonquera

Terrades, Darnius, la Vajol, Albanyà, Sant Llorenç de la Muga i Cantallops, sota confinament, però més suau

Les instruccions de confinament s'han suavitzat a última hora d'aquest dilluns i han passat dels habitatges a l'interior dels nuclis urbans.

RedaccióActualitzat
Sis poblacions es troben a hores d'ara amb restriccions de mobilitat com a conseqüència de l'incendi de l'Alt Empordà. Es tracta de Darnius, Terrades, la Vajol, on ja hi havia l'ordre de confinament, i Albanyà, Sant Llorenç de la Muga i Cantallops.

Ara bé, les instruccions de confinament s'han suavitzat a última hora d'aquest dilluns i han passat dels habitatges a l'interior dels nuclis urbans.

El foc i sobretot el fum va obligar a desallotjar preventivament cases aïllades i a confinar els veïns de tota la comarca durant hores aquest diumenge. A les set del matí d'aquest dilluns, però, la Generalitat va aixecar el confinament, excepte als disset municipis més propers al foc: Agullana, la Jonquera, Darnius, Boadella d'Empordà, Terrades, Vilanant, Avinyonet de Puigventós, Vilafant, Figueres, Llers, Pont de Molins, Biure, Maseracs, Cabanes, Sant Climent Sescebes, Capmany i Cantallops.

Cap a les deu del matí, Emergències deixava sota confinament només Darnius i Terrades, però cap a quarts de dues de la tarda ampliava la mesura a la Vajol, a causa d'un revifament del foc que ja ha afectat prop de 14.000 hectàrees.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut