Façana de l'Ajuntament de Barcelona.
L'Ajuntament de Barcelona aprova les primeres inversions de l'any.
Barcelona

Barcelona té una economia sanejada i és solvent, segons Standard & Poor's

L'agència internacional de qualificació financera Standard & Poor's destaca "la bona gestió econòmica i financera de la ciutat i el seu compromís amb l'estabilitat pressupostària" i afegeix que té una economia "sanejada" i una posició de "liquiditat i solvència molt positiva".

RedaccióActualitzat
Barcelona ha estat qualificada per l'agència internacional de qualificació financera Standard & Poor's com una de les ciutats menys endeutades i amb l'economia més sanejada. És per això que manté la qualificació "aa" per a la ciutat, malgrat estar immersa en la crisi de l'estat espanyol, que té una nota de "BBB+", només dos nivells pers sobre de bo escombraria.

L'agència parla de "la bona gestió econòmica i financera de la ciutat i el seu compromís amb l'estabilitat pressupostària" i afegeix que té una economia "sanejada" i una posició de "liquiditat i solvència molt positiva". Standard & Poor's preveu, a més, que si l'Ajuntament de Barcelona continua amb la bona gestió econòmica, com fins ara, podria mantenir una forta posició en els mercats.
Anar al contingut