Jocs Olímpics

Núria Llagostera indignada per no poder jugar als Jocs de Londres

La tenista mallorquina no participarà als dobles mixtos dels Jocs de Londres per un error de planificació dels capitans del combinat espanyol. Núria Llagostera està indignada per no haver estat inscrita, tot i ser la més ben situada en el rànquing.

Actualitzat
Polèmica en el tenis espanyol. La tenista mallorquina, Núria Llagostera, que és la que està més ben situada al rànquing entre les espanyoles, està indignada perquè podia haver entrat al quadre de dobles mixtos. I no ho ha fet per una errada de planficació dels capitans del combinat espanyol, segons ha explicat a Televisió de Catalunya. L'equip tècnic va presentar la parella Marcel Granollers- Maria José Martínez,- ella classificada 10 llocs més avall que la Núria. Amb menys punts, els espanyols han quedat relegats en el rànquing i per això no han pogut entrar en competició.

Núria Llagostera afirma que "ara, mirant els càlculs, jo entrava amb qualsevol dels sis jugadors que estan a Londres, i a mi m'han deixat sense mixt olímpic, que no havia jugat mai perquè és una modalitat nova i, a més, jo ja no arribaré segurament als següent Jocs... A mi, ja m'han fastiguejat".


VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut