Imatges de la recerca d'un submarinista desaparegut entre l'Estartit i l'Escala
Imatges de la recerca d'un submarinista desaparegut entre l'Estartit i l'Escala
L'Escala

Localitzen el cos sense vida del submarinista desaparegut a l'Escala

La Guàrdia Civil ha localitzat aquest dijous al migdia el cos sense vida del submarinista, tot i que encara no el pot treure de l'aigua perquè està en una zona molt complicada.

RedaccióActualitzat
Agents dels Grups Especials d'Activitats Subaquàtiques (GEAS) de la Guàrdia Civil han localitzat aquest dijous al migdia el cos sense vida del submarinista desaparegut aquest dimecres a la costa del Montgrí, entre l'Estartit i l'Escala. De tota manera, l'operatiu de rescat encara no el pot treure de l'aigua perquè està en una zona molt complicada.

Michael Astor, de 51 anys, nacionalitat espanyola i veí de Viladecans, estava passant uns dies a Torroella de Fluvià amb la família i dimecres va anar a practicar espeleobusseig amb tres persones més. Quan el grup va sortir a la superfície, els companys es van adonar que Astor no havia pujat i van alertar els serveis d'emergència.

El responsable de l'operatiu de recerca, Fernando Aguirre, ha explicat que la víctima i els seus companys van cometre una imprudència perquè es van endinsar en una cova que no està catalogada ni apareix als mapes de rutes, un lloc que ha qualificat de "forat sinistre". Sembla que es van endinsar en una cova sense tenir el material adequat ni la formació.
Anar al contingut