Un camió grua s'emporta l'ultralleuger accidentat.
Els fets han passat al camp de vol de Prat de la Plana, a Moià.
Moià

Mor un home de 71 anys en precipitar-se l'ultralleuger en què viatjava

La víctima, de 71 anys, era un pilot expert veí de Palau-solità i Plegamans. L'ultralleuger s'ha incendiat quan ha xocat a terra i ha provocat la crema d'uns matolls que hi havia a la vora.

RedaccióActualitzat
Un home de 71 anys, veí de Palau-solità i Plegamans, ha mort aquest dissabte a Moià quan s'ha precipitat l'ultralleuger en què viatjava, segons han informat els Bombers de la Generalitat.

Els fets han passat a l'aeròdrom Prat de la Plana durant la maniobra d'enlairament per causes que encara encara no se saben. L'home, un pilot experimentat, s'ha precipitat de l'aparell i ha mort a l'acte.

L'ultralleuger així que ha xocat a terra s'ha incendiat i ha provocat la crema d'uns 15 metres de matolls que hi havia a la vora, cosa que ha mobilitzat cinc dotacions dels bombers.

En l'auxili de la víctima també hi han intervingut tres patrulles dels Mossos d'Esquadra i ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Al camp de vol de Prat hi ha una escola de vol i les sevs instal·lacions estan preparades per a la pràctica de diferents esports aeris.




Anar al contingut