Jocs Olímpics

La ciutat de Badalona ret homenatge a la nedadora Mireia Belmonte

La ciutat de Badalona ha homenatjat aquest tarda la nedadora Mireia Belmonte, guanyadora de dues medalles de plata als Jocs Olímpics de Londres. A la balconada de l'ajuntament, la nedadora ha saludat les persones que s'aplegaven a la plaça per aclamar-la.

Actualitzat
La ciutat de Badalona ha homenatjat aquest tarda la nedadora Mireia Belmonte, guanyadora de dues medalles de plata als Jocs Olímpics de Londres. L'alcalde de la ciutat, Xavier García Albiol, ha lliurat a Belmonte les portades dels diaris de l'endemà de la primera medalla, i s'ha compromès a proposar en el pròxim ple que la piscina municipal passi a anomenar-se Piscina Mireia Belmonte.

A la balconada de l'ajuntament, la nedadora ha saludat les persones que s'aplegaven a la plaça per aclamar-la. La plaça de la Vila, més acostumada a les festes basquetbolístiques del Joventut, estava a rebentar en l'homenatge a Mireia Belmonte. Els pares de la Mireia i el seu entrenador, Fred Vergnoux, han volgut acompanyar a la sots-campiona olímpica en aquest dia tan especial.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut