Cartell de prohibició d'accés al bosc
El cartell de prohibició d'accés al bosc es torna a mostrar a nou massissos.
Barcelona

S'aixeca la prohibició d'accés en set serres des d'aquest diumenge

La Generalitat permetrà que es pugui tornar a accedir a set de les onze serralades que havia tancat davant del risc d'incendis causat per l'onada de calor.

RedaccióActualitzat
La Generalitat permetrà que es pugui tornar a accedir a set de les onze serralades, l'accés a les quals havia tancat davant del risc d'incendis causat per l'onada de calor.

En un comunicat, el Govern ha indicat que aquest dissabte el risc continua sent molt alt i fins i tot "puntualment extrem" a bona part de Catalunya, concretament en 267 localitats.

L'onada de calor començarà a remetre aquest dissabte al vespre, i davant aquest canvi meteorològic, a partir de les dotze de la nit es redueix el nivell d'alerta en més de 200 municipis.

Concretament, a partir de la mitjanit es podrà tornar a accedir a set serralades, i el nombre de municipis amb un risc "molt alt" d'incendis forestals es reduirà de 267 a 46.

Es preveu desactivar totalment les restriccions en els boscos a partir de les 0.00 hores de dimarts.

Les serralades a les quals es tornarà a permetre l'accés són les Gavarres, el massís de Cadiretes (Girona), el Montsant, les muntanyes de Prades (Tarragona), el Montsec d'Ares, el Montsec de Rúbies-Sant Mamet i Rialb-Serra d'Aubenç (Lleida).
Seguiran tancats a l'accés aquest diumenge el massís de l'Albera (Girona), els Ports Tortosa-Beseit, les muntanyes de Tivissa-Vandellòs, i la Serra de Cardó-Boix (Tarragona).
Anar al contingut