Tarragona

Un home apedrega un helicòpter dels Bombers que anava a proveir-se d'aigua a la seva bassa

Almenys dues de les pedres van impactar contra l'aparell, que es disposava a agafar aigua per extingir un incendi que a la capital del Tarragonès.

RedaccióActualitzat
Un veí de Tarragona va apedregar un helicòpter dels Bombers de la Generalitat per impedir que es proveís d'aigua en una bassa de la seva propietat durant un petit incendi que es va declarar el 12 d'agost a prop de l'Hospital Joan XXIII de Tarragona.

L'helicòpter es disposava a carregar aigua en una bassa a prop del riu Francolí per tallar un petit incendi de canyes a la zona quan l'home li va llançar pedres per impedir-ho. Almenys dues de les pedres van impactar contra l'aparell, afortunadament sense més conseqüències. Els Mossos d'Esquadra, després d'avisar l'helicòpter que l'estaven apedregant, va fer una batuda per la zona i va identificar el presumpte autor de l'incident, tot i que no va ser detingut.

Fonts de la Generalitat han precisat que en cas d'emergència la llei autoritza a agafar aigua de qualsevol zona, fins i tot de piscines. Si és el cas d'un particular, se li abona després l'import de l'aigua. Aquestes mateixes fonts han afegit que es tramita tota la documentació necessària per interposar una denúncia, que inclouria l'explicació dels testimonis, tot i que encara no està decidit si es presentarà.
Anar al contingut